Nieuws

Examen VZH & RH Puin 10-02-2024

Op 10 februari heeft onze vereniging haar eerste reddingshondenexamen van 2024 georganiseerd.  

Er deden 5 leden van RHV Rivierenland mee. Milinha met Aaron slaagden voor het VZH-examen en kunnen nu verder met de reddingshondenexamens. Jan Willem met Matsu en Wim met Yuki deden mee op Geschiktheidsniveau. Jan Willem slaagde met een Zeer Goed, Wim had de pech dat Yuki bij het appèl niet helemaal bij de les was, wel liet zij bij het zoeken mooi werk zien. De volgende keer gaat het bij dit team ook vast lukken om te slagen. Frans met Mexxie behaalde met een Goed het tweede A-diploma en kan nu verder naar B. Robin slaagde met Saya voor het B-examen. Saya trakteerde ons, ondanks dat zij al 10 jaar is, op heel mooi werk.

Alle geslaagden hartelijk gefeliciteerd met de behaalde diploma’s en Joop bedankt voor de fijne manier van het beoordelen van de deelnemers!

Voor alle uitslagen klik hier 

Foto’s van het examen staan onder het kopje foto’s en op onze facebookpagina.

 

Clubkampioenschap 16-12-2023

Op zaterdag 16 december werd het traditionele clubkampioenschap gehouden. In de openklasse werd op Geschiktheids- en A-niveau gestreden voor de felbegeerde wisseltrofee. In de Jonge honden-/Seniorenklasse kon worden deelgenomen door de jonge honden die nog niet aan een examen toe zijn of door oudere honden die door gebreken ook geen gewoon examen meer kunnen afwerken.

De openklasse werd verdiend gewonnen door Robin met Saya. Jan Willem met Matsu werd 2de, Frans met Mexxie 3de en Wim met Yuki 4de.

In de Jonge honden-/Seniorenklasse was de 1ste plaats voor Frans met Floris, werd Tim met Denzo 2de en Harald met Tjabo 3de.

Iedereen gefeliciteerd met de behaalde resultaten en Liesbeth bedankt voor de prettige manier van keuren!

Foto’s kunnen bekeken worden onder het kopje foto’s en natuurlijk zijn er ook foto’s op onze facebookpagina.

Examen 11-11-2023

Op 11 november heeft onze vereniging haar laatste reddingshondenexamen van 2023 georganiseerd. Er deden 8 combinaties mee van 4 NRHB-lidverenigingen. 

Van RHV Rivierenland slaagden Wim met Yuki en Jan Willem met Matsu voor VZH en Frans met Mexxie voor Puin-A. Van de andere deelnemende verenigingen  slaagden Joop met Chico en Esther met Siggy voor Puin-A en Kees met Thonar en Angelique met Exo voor Vlakte -A. 
Allemaal hartelijk gefeliciteerd met de behaalde diploma’s!

Voor Johan met Lex dit keer helaas geen diploma. Maar bij een volgend examen gaat het ook bij dit team vast lukken!

Klik hier voor alle resultaten.